Beastie Balls

Beastie-sarja on laajennus Rumble roller -tuotteisiin. Ne ovat erinomainen apuväline entistä tarkempaan ja tarvittaessa intensiivisempään pehmytkudoksen käsittelyyn. Jos triggerpisteet ja jumit ovat ongelma, eikä niihin tunnu pääsevän käsiksi, Beastie Balls ratkaisu ongelmaan! Pienen kokonsa ansiosta ne kulkevat tarpeen tullen myös mukana vaivattomasti.

Mikä se on?
Beastie Ball on pehmytkudosten hoitoon ja muokkaukseen tarkoitettu hierontapallo. Se on parhaimmillaan intensiivisessä ja tarkassa käsittelyssä kehonalueilla, jotka tarvitsevat normaalia enemmän huomiota. Beastie Balls ei korvaa Rumble Rolleria, vaan pikemminkin täydentää ja monipuolistaa omatoimisen kehonhuollon mahdollisuuksia.

Käyttö
Erityisen hyvin Beastie Ball soveltuu pienemmille ja usein myös ongelmallisille lihasryhmille. Hyviä esimerkkejä ovat yläselän alue, käsivarret, pohkeet ja pakarat. Beastie Ballia voi käyttää pyörittämällä sitä edes takaisin lattiaa ja käsiteltävää kehonaluetta vasten. Esimerkiksi selän alueen käsittelyä voi tehdä hellemmin asettamalla pallo seinää vasten, jolloin pehmytkudokseen kohdistuva voima on selvästi pienempi. Toinen vaihtoehto on pitää Beastie ball paikallaan erityisen alustan avulla (katso Beastie Ball & Base) ja antaa sen olla hetken paikallaan erityistä huomiota tarvitsevassa kohdassa.

Katso tarkemmat tuotetiedot ja tee tilaus kaupan puolelta!

Buy Now Orange