Kokemuksia

Alla on asiakkaiden kokemuksia Rumble rollerin käytöstä:

Lue keihäänheittäjä Eero Hakalan kokemuksia Rumble Rollerin käytöstä tästä.

”Kertarullailun perusteella olen tyytyväinen. Tuote on laadukas ja mikä tärkeintä täyttää tarkoituksensa paremmin kuin mikään muu vastaava tuote, ainakin näin kuvittelen. Nystyröillä saa aivan uuden ulottuvuuden rullaukseen, kun hieronnalla tavoittaa uusia kohteita paljon syvemmältä lihaksesta. Lisäksi vaikuttaa siltä, että nystyrällä saa kohdennettua rullauksen paljon hienojakoisemmin kuin mitä tavallisella foam rollerilla olisi edes mahdollista.”
-Karo
”Tilasin Rumble Rollerin Tapaninpäivänä ja sainkin sen jo eilen lähipostiini (varmaan nopein toimitus millekään mitä olen aiemmin tilannut!). Kaikki meni hienosti ja kiitokset vielä hyvästä asiakaspalvelusta. Facebooksivuilleni postaamani kuva on jo herättänyt kateutta ja kiinnostusta. Rullailut ovat alkaneet hyvin.”
-Annika
”Tässä alkaa kohta olemaan kaks viikkoa rullailua takana ja en voisi olla tyytyväisempi Rumble Rolleriin. Noin vuoden ajan tuli foam rollerilla auottua faskioita ja tehtyä lihashuoltoa, mutta rumble on kyllä astetta parempi laite tavalliseen verrattuna. Kohteena rullailulle on ollut ihan koko keho. Tässä on tullut jo mainostettua muutamalle tutulle ja opiskelijatovereille (fysioterapia) ja kerrottua rumblen edut tavalliseen verrattuna. Voin suositella kaikille apuvälineeksi omatoimiseen lihashuoltoon jo näin lyhyen käytön jälkeen.”
-Johny, FT-opiskelija

”Nyt on useampi kuukausi jo rullattu ja olokin on sen mukainen, että jumit ovat helpottaneet. Ensi alkuun rullailin lähes päivittäin eri lihaksia ja täytyy sanoa, että kipeää teki ja pari kirosanaakin pääsi. Mutta jo viikon jälkeen tunsi kuinka moni aiempi kipeä kohta olikin poissa tai arista enää hiukan. Harrastan crossfittiä ja siinä lihakset saavat aika kyytiä, pieni rullailu treenin jälkeen ja välipäivinä on aivan selvästi nopeuttanut lihasten palautumista ja pitänyt jumituksia loitolla. Rullailun jälkeen olo on kuin olisi hierojalla käynyt.

Erittäin hyvä hankinta jota en ole katunut päivääkään.”
 -Tanja J.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *