Toimitus

Hyvän asiakaspalvelun lisäksi pyrimme tekemään toimitukset mahdollisimman nopeasti. Tilauksen tekemisen jälkeen tilaus viedään postiin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Aamupäivällä tehdyt tilaukset pyritään viemään vielä samana arkipäivänä, jolloin tilaus on noudettavissa seuraavana iltapäivänä.

Tehtyänne tilauksen saatte sähköpostiin automaattisen tilausvahvistuksen. 24h sisällä saatte vielä tämän lisäksi sähköpostitse Postin seurantakoodin, jolla tilauksen voi noutaa lähimmästä postistanne ennen kuin varsinainen saapumisilmoitus tulee. Tämä nopeuttaa tilauksen toimitusta yleensä noin vuorkauden verran.

 

Maksaminen laskulla

Valitessanne maksutavaksi laskun saatte välittömästi sähköpostitse tilausvahvistuksen aivan kuten verkkomaksulla maksaessakin. Tämä ei ole kuitenkaan lasku! Lasku lähetetään erillisenä liitteenä sähköpostitse myöhemmin Postin seurantakoodin yhteydessä.

 

Poikkeustilanteet

Toimitukset saattavat tapahtua toivottua hitaammin esimerkiksi koulutusmatkan johdosta. Poikkeustilanteista ilmoitetaan aina etusivulla. Sama pätee myös, jos jokin tuote on päässyt tilapäisesti loppumaan. Jos näin on käynyt, niin tästä ilmoitetaan myös erikseen etusivulla ja lisäksi kyseisen tuotteen kohdalla.