Beastie Ball + alusta, x-tra kova

39,00 

Kuvaus

Tuntuvatko lacrosse-pallot lähinnä hivelyltä? Tuleeko hierojasi otsalle hiki jo muutaman minuutin työskentelyn jälkeen? X-tra kova Beastie voi olla juuri sinulle ja se ei takuuvarmasti jätä kylmäksi. Kovuusaste on selvästi ”napakampi” verrattuna normaaliin versioon. Tämä tekeekin Beastiesta taskukokoisen jumien ja triggerpisteiden avaajan! Beastien erityisiä vahvuuksia ovat:

  1. Erityistä huomioita vaativat kohdat, joihin ei välttämättä pääse käsiksi normaalilla rollerilla. Esimerkkejä ovat olkapään alue, pohkeet, takareiden yläosat, pakarat ja jalkapohjat. 
  2. Matkustatko paljon? Beastie mahtuu pieneen tilaan ja kulkee helposti mukava. Missä matkaatkin, Beastien saa helposti kulkemaan mukana repussa tai laukussa.
  3. Käsittelyn vapaus. Tarvitseeko jokin kehonosa säännöllisiä huolotoimia, mutta käsittelyn tekeminen esimerkiksi maaten ei onnistu tilanpuutteen tai ympäristön johodosta (esimeriksi työpäivän aikana)? Ei ongelmaa, sijoita Beastie tuolia tai seinää vasten ja hoida huoltotoimet nopeasti ja huomaamattomasti.

Tarkemmat tuotetiedot ovat:

  • Pakkaus sisältää Beastie Ballin ja alustan, jonka voi kiinnittää ruuveilla esimerkiksi lattiaan tai seinään.
  • Huom! Kovuusaste on selvästi normaalia Beastieta suurempi.
  • Valmistettu Yhdysvalloissa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Beastie Ball + alusta, x-tra kova”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *