Beastie Balls x 2, normaali & x-tra kova

44,50 

Kuvaus

Normaali vai x-tra kova Beastie? Jos päätös askarruttaa, jätä kompromissit muille ja hanki molemmat! Kova Beastie pureutuu varmasti tiukempiikin jumikohtiin. Kovuusasteeltaan normaali malli on puolestaan hellempi ja sopii  koko vartaloon kohdistuviin huoltotoimiin.

Beastiet ovat parina tehokas, kustannustehokas ja kooltaan kompakti ratkaisu omatoimisen kehonhuollon toteuttamiseksi. Hankintahinta maksaa itsensä takaisin jo verrattuna yhteen hierontakertaan! Beastien vahvuuksia ovat:

 1. Erityistä huomioita vaativat kohdat, joihin ei välttämättä pääse käsiksi normaalilla rollerilla. Esimerkkejä ovat olkapään alue, pohkeet, takareiden yläosat, pakarat ja jalkapohjat. 
 2. Matkustatko paljon? Beastie mahtuu pieneen tilaan ja kulkee helposti mukava. Missä matkaatkin, Beastien saa helposti kulkemaan mukana repussa tai laukussa.
 3. Käsittelyn vapaus. Tarvitseeko jokin kehonosa säännöllisiä huolotoimia, mutta käsittelyn tekeminen esimerkiksi maaten ei onnistu tilanpuutteen tai ympäristön johodosta (esimeriksi työpäivän aikana)? Ei ongelmaa, sijoita Beastie tuolia tai seinää vasten ja hoida huoltotoimet nopeasti ja huomaamattomasti.

Tarkemmat tuotetiedot ovat:

  • Pakkaus sisältää yhden kappaleen molempia Beastie Ball -malleja.
  • Normaalin ja x-tra kovan mallin yhteydessä myytävä alusta ei sisälly hintaan.
  • Tuotteet ovat valmistettu Yhdysvalloissa!
  • Hinta sisältää toimituskulut Suomen sisällä.
  • HUOM! Tilapäisesti loppu. Lisää tulossa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Beastie Balls x 2, normaali & x-tra kova”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *